Brukertips – koblingsverktøylinje

27. november 2007 | By einberg | Filed in: browser, digital kompetanse, effektivisering.

ScreenHunter_02 Nov. 27 13.20Ovenstående bilde er et utsnitt fra koblingslinja i browseren min. Jeg bruker flere ulike browsere, dette er fra IE 7.0. Gjennom å gi snarveiene korte navn, blir det plass til mange av dem. Personlig har jeg presset inn 22 stykker, blant annet en for å abonnere på nye rss-feeder.

Av og til ser jeg at brukere har laget seg tungvinte veier til sider de benytter daglig. Gjennom å legge sine favoritt-favoritter (takk til Morten for uttrykket) på koblingslinja, kan de bli mye mer effektive.

Å få snarveiene inn på plass er enkelt: ta tak i ikonet på adresselinja, dra og slipp dem på riktig plass på koblingslinja. Etterpå kan som sagt navnet forkortes så mye som mulig.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.