Massemorder eller spillanmelder?

13. november 2007 | By einberg | Filed in: spill, vold.

En finsk massemorder og en norsk spillanmelder – hvem er beskrevet her/har skrevet følgende?

«Det er eksempelvis både morsommere og mer vellykket å bruke den økte farten til å sprinte rundt i skogen og skyte soldater med hagle – med noen solide nakketak med påfølgende pælming metervis opp i luften som krydder – enn å legge seg på lur med kikkertsikte.»

«En ung mann med ekstrem aggresjon, fiendtlighet overfor andre og storhetstanker om seg selv.»

Hint nr 1
Hint nr 2

Ettertanke: Det har blitt spurt om hvorfor morderen i Finland ikke ble oppdaget, og tatt hånd om, på et tidligere tidspunkt. Motspørsmål: hvem bør vi da sørge for å ta vare på i Norge: voldsspillutviklere, voldsspillanmeldere eller voldsspillere?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.