Forlagene bøter på sein lærebokdistribusjon

10. september 2007 | By einberg | Filed in: forlag, læremidler, skole.

På grunn av problemer med produksjon og distribusjon av lærebøker, sitter mange elever og lærere uten de lærebøkene de skal bruke i år. Selv om mange har pc-er, og dermed har tilgang til verdens største bibliotek, er ønsket om bok stadig sterkt.

Forlagene gjør nå sitt til at digitale utgaver av det/de første kapitler skal nå skolene, mens de venter på papirutgavene, og nedenfor er lenker til mye av det som foreligger. (Lenkene vil sikkert råtne ganske raskt.)

Aschehoug
DAMM – fra denne sida må man gå inn på de enkelte læreverk.
Cappelen
Økonomiforlaget i samarbeid med fagbokforlaget – se boks i høyre marg


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.