Hva er søppel?

25. juni 2007 | By einberg | Filed in: avis, blogging, internett, media, søppel, tv.

Jørn Hoelstad Pettersen følger med i hva Aftenposten tar for seg, og skriver i bloggen sin at han mener å observere at avisen driver en systematisk kampanje mot internett generelt, og blogger i særdeleshet. I en tidligere artikkel hevdet Aftenposten at internett er en enorm søppeldynge.

For den som har benyttet internett til systematisk informasjonssøk i 10-15 år, er jo en slik påstand latterlig. Ja visst, det er søppel der, men Internett er like mye søppeldynge som en Narvesenkiosk, norske TV-sendinger eller samfunnet generelt.

Jeg vil anbefale Aftenposten å bruke mer tid på å evaluere andre kilder også, og de kan med fordel starte med nettopp TV-sendinger. For å gi en håndsrekning i så måte, har jeg laget en kortversjon av dagens program på TVNorge. Ta for dere lista og vurder hva som er søppel og ikke. Tips: program som er fordummende, passiviserende, brutaliserende, sexfikserte, rasistiske eller kvinneundertrykkende kan kanskje betegnes som søppel?

Vær så god, her er lista!

Interaktiv frokost
MTV Pimp My Ride
Moesha
MTVs Laguna Beach
Elimidate
Glamour
The Rachael Ray Show
Familietrøbbel
What I Like About You
Gilmore Girls
Instant Star
Steg for steg
Mine beste år
Spin City
Lokale sendinger mandag /Elimidate
Aktuelt, Sporten og Været
Bymagasinet
Lokale sendinger mandag /Designrivalene
The Planet’s Funniest Animals
America’s Funniest Home Videos
Stjernedesigneren
Hårfin i LA
Ungkaren
Aktuelt, Sporten og Været
Justice
Lokale sendinger mandag /America’s Funniest Home Videos
Barnedrapene som rystet England
Cold Case
Aktuelt, Sporten og Været
Magnum, p.i.
Mess-TV natt


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.