Geitfjellet vs Namsen

17. juni 2007 | By einberg | Filed in: elv, fjelltur, utsikt.

I dag var kona og jeg på fjelltur, i et flott vær! Det er en herlig motvekt til stillesittende jobber, og er så definitivt ikke en del av den digitale hverdagen, om vi ser bort fra senderen vi gikk til, som om ikke skal lenge skal formidle det digitalt kringkastede bakkenettet.

Jeg så en video på nettet i går (lenka er borte vekk)(dukket opp 25/6, i Diginalet), som spådde hvordan verden ville være om 15-25 år, og spådommen var at vi ville ha tilgang til virtuelle omgivelser som var umulig å skille fra den virkelige. Tja, når det gjelder dagens tur, kan jeg stille noen enkle spørsmål, og hvis svarene er nei på disse, er det stor sjanse for at man fremdeles befinner seg i den virkelige verden:

    • Er det mulig å slå av og på fluesvermene?
  • Går det an å kjøpe seg 200 meter oppover i lia?

 

  • Renner det ikke svette ned i øynene?

 

  • Kjenner man en dyp tilfredshet når man kan slappe av på toppen?

 

Bildene viser startsted og mål for turen, fra den mektige Namsens bredd, opp til senderen på Geitfjellet. Som i alle andre sammenhenger, ser vi at betrakterens ståsted har mye å si for hva man ser. Uansett var utsikten vakker, begge veier.

GeitfjelletNamsen

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.