Smart av å blogge?

15. juni 2007 | By einberg | Filed in: blogging, skrive, smart.

Jørn Hoelstad Pettersen skriver i sin blogg i dag at man faktisk kan bli smartere av å venne seg til å skrive ned tankene sine, fordi man da kan se hva man har tenkt. Kanskje har man tenkt noe lurt, og dermed har man blitt litt smartere. (Dette var light-utgaven.)

Å blogge eller å skrive dagbok på papir, det kommer kanskje på ett ut, uansett må man faktisk tenke gjennom hva man egentlig mener, hvis man skal kunne skrive noe om det. Fordelen med en digital dagbok, er at man lettere kan kna teksten under prosessen, mens papiret fanger øyeblikkelig. Kanskje gir daglig blogging også en sikrere evne til straks å formulere det man egentlig vil ha sagt? Jo, dette vil jeg fortsette med! En bonus med blogging er naturligvis at man kan få en og annen kommentar, uten at det har vært fremtredende hos meg ennå.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.