Gratulerer, Per!

20. november 2008 | By einberg | Filed in: forskning, musikk, snø.

120px-Bentley_Snowflake9Det sies: alt henger sammen med alt, og det får man hyppige bevis på. I forbindelse med research til en artikkel om snø fant jeg omtale av boka Snø og is fra a til å, av Professor Hans-Jørgen Wallin Weihe ved Universitetet i Stavanger. På samme webside er det en høyrespalte om kultur, og nederst står: «Kontaktperson: Per Dahl»

Eilif_Peterssen-Edvard_Grieg_1891Et raskt søk inne på UiS ga meg bekreftelsen på min antagelse: Per Dahl er samme mann som satt ved siden av meg på gymnaset i 3 år, og som nå er første dr.philos ved UiS, med tema ”Jeg elsker Dig! Lytterens argument. Grammofoninnspillinger av Edvard Griegs opus 5 nr.3.” Det var til og med en fin tv-reportasje om avhandlingen. Gratulerer, Per!
Hermed bevist: avstanden fra snø til Edvard Grieg er akkurat et tastetrykk.

 

ps Det står at Per disputerte fredag 10. november, men ikke hvilket år. Artikkelen er sist endret 6.12.2006, så det er trolig at det ikke har skjedd senere enn det..


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.