Naturfagkonferansen 2008

23. oktober 2008 | By einberg | Filed in: blogging, cartoon, konferanse, ndla, tegneserie.

NDLA naturfag har stand på Naturfagkonferansen 2008. Som utstiller er det ikke så mange sesjoner man får med seg, men man treffer mange mennesker, blant annet andre bloggere. Jeg kunne knytte forbindelsen mellom en fysisk person og bloggen Naturligvis, som jeg har lest en stund. Erik Utne Vie blogget livlig fra konferansen, blant annet fra innlegget om grubletegninger, som jeg selv fikk sett siste del av. Interessant, og som en test på om dette er noe å prøve, kan man lage sine egne tegninger med en av de mange online mulighetene som fins.

Etter en lang og hyggelig middag på Fredrikke på Blindern, så lang at dørene var låst da vi skulle gå, var redaktøren straks beredt til å sette seg til å vudrere læringsressurser som hun hadde lagret på sin medbragte datamaskin. Ingen tvil om at arbeid og fornøyelser går hånd i hånd i våre dager!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.