Skytes pianisten?

17. september 2008 | By einberg | Filed in: svensk, svt, ytringsfrihet.

Påtalemyndighetene i Sverige har lagt bilder fra obduksjon av drepte barn på internett. The Pirate Bay har i sin tur formidlet lenker til disse bildene, og har høstet storm for det. Hvem er mest å klandre: piratene eller myndighetene?

Pressetalsmannen for The Pirate Bay forsvarer seg, og hevder han ble lurt med i en debatt på svensk tv på falske premisser.

Fra andreaslunde.com


One comment on “Skytes pianisten?

  1. Anonymous sier:

    Piratebay fjerner det de finner som er ulovlig. Bildene av obduksjonen er offentlig og helt lovlig å legge ut.<br /><br />I Sverige er bevismateriale vanligvis ikke unntatt offentlighet, litt samme opplegg som offentlige postjournaler og skattelister i Norge. Kopier av rettsdokumenter, herunder bilder fra drapssaker, er dermed fritt tilgjengelig. <br /><br />Om det burde være lovlig å

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.