mellom linjenes ettårsdag

30. mai 2008 | By einberg | Filed in: blogging, samfunn.

Ettårskake

30. mai 2007 skrev jeg første epistel i denne bloggen, og siden har det blitt 90 innlegg til. Til å begynne med var det langt mellom kommentarene, men etter hvert har det blitt et jevnt sig av innspill fra andre bloggere. Sporing tilbake til andres blogger, og bruk av rss-leser, har gjort det enkelt og morsomt å følge med på det de skriver, og kommentere noe av og til.
Dette uformelle samfunnet av skrivende sjeler er utrolig givende, og det vokser dag for dag. Tusen takk til dere alle, både de jeg har truffet «in real life», og de jeg bare har sett bilder eller avatarer av.
Til slutt en oppfordring til de som ikke har egen blogg selv, men som leser andres sånn innimellom. Skriv gjerne en kommentar, så skal du se at lysten til å publisere noe selv kommer sigende..

6 comments on “mellom linjenes ettårsdag

 1. Ingunn sier:

  Hei Einar, og gratulerer med dagen! Bloggen din er kjempebra, og har bidratt til min egen skriving. Det har også vært veldig hyggelig å få hilse på deg både på It’s Learnings brukerkonferanse og på NKUL. Jeg leser alt du skriver, og gleder meg til å følge bloggen din videre.

 2. Einar Berg sier:

  Takk for det Ingunn, du er veldig produktiv og iderik, så gleden er gjensidig!

 3. joepett sier:

  Gratulerer med ettårsdagen! Alltid spennende når fetskriften i Google-leseren viser nytt innlegg på ‘mellom linjene’ – keep ut the good work!

 4. Marita sier:

  Gratulerer med dagen, og takk for mange interessante og lærerike innlegg. Hyggelig å ha blitt kjent med deg, og veldig bra den jobben du gjør i forhold til it’s learning. Gleder meg til flere innlegg fra mellom linjene!

 5. Einar Berg sier:

  Jørn og Marita: Takk for hilsen! Jeg leser med glede bloggene deres, og krysser ofte av for "keep new" i Bloglines.

 6. Kjell sier:

  Lenge siden jeg var inne og leste her, men gratulerer med et år + noen dagers produksjon 🙂 Det er bra at personer som deg (kunnskapsrik, søkende, vurderende og ikke minst skrivefør)bruker tiden til å formidle og problematisere for andre. Ser fram til at du fortsetter et år til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.