Skolens hjerteslag

30. mai 2012 | By einberg | Filed in: læremidler, lms, ndla, skole.
For en ikkemedisiner kan dette se ut som et elektro-kardiagram, altså en registrering av hjertets elektriske aktivitet. Det er imidlertid ikke hjertets, men skolens aktivitet vi ser, nærmere bestemt bruken av NDLA-ressursene i løpet av en uke.
Figuren kunne like gjerne vist bruken av its learning, fronter, eller andre skoleressurser på nett: fordi kurven da ville vært nesten identisk. Den har to topper, før og etter lunsj, og en topp etter middag. Mange holder ut til langt på kveld! Læreres og elevers påstander om kveldsjobbing er hermed bevist.

One comment on “Skolens hjerteslag

  1. Stilig å kunne bruke ei så enkel kurve til å vise noko så viktig. Bra!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.